top of page

missa inte Duvanders

Events

På Conditori Duvander har vi fullständiga rättigheter och kan erbjuda ett event ni sent kommer att glömma. (minimum 10 pers. Vid färre antal, var vänlig ring så försöker vi hitta en lösning) 

Vill du tillverka praliner, tårtor, baka stenugnsbakat bröd, jobba med surdeg, äta god mat - eller varför inte kombinera allt som en riktigt skön kick-off med dina kollegor. Kanske överraska någon med en dag att få frossa i sötmans ljuvlighet - 

hör av er... 


... så kan vi tillsammans arbeta fram ett koncept som passar just er.


Välj ett event eller flera och avsluta sen kvällen med god mat och dricka, dessert, ja allt ni kan tänka er. Och varför inte toppa allting med att runda av till en högkvalitativ musikunderhållning, framförd av artister som jobbat med bl.a Peter Jöback, Carola, Samuel Ljungbladh, Stevie Wonder m.fl.

Välkomna till oss för att uppleva en magisk kväll! 

IMG_9951
IMG_9939
IMG_2194
IMG_2198
IMG_2193
IMG_2196

Skapa ditt eget event

Konditori

Ett event med grädden i högsta hugg, tårt-tillverkning, tryfflar etc. 

På med konditorhatten, förkläde och kasta dej in i konditoriyrket och skapa tillsammans med en av våra konditorer. Glädje o massa skratt utlovas!

Bageri

Funderar ni ofta hur surdeg blir till, hur bagarbröden blir sådär härligt saftiga. Välj ett event med våra bagare och få nya kunskaper om hur du ska lyckas där hemma.

Bageri & Konditori

Den ultimata upplevelsen, en kombination av konditori/bageri - uppdelat under eventet
tillsammans med våra duktiga bagare/konditorer. 
Baka, skapa, ställ frågor och låt väl smaka!

Våra events

100% TREVLIG KVÄLL

minimum 10 pers.

bottom of page