Bageriet

tre ingredienser.

och du får supergott bröd...

Välkommen in i bageriet - där mjöl, vatten o surdeg är början på något alldeles underbart.

Ett nybakat Levain som nyss kommer ut ur stenugnen är som ljuv musik för öronen när skorpan krackelerar, smak och doft når den som kommer tidigt på morgonen. Vi bakar alla dagar i veckan och erbjuder även glutenfria alternativ. Varje månad erbjuder vi välsmakande och spännande bröd utöver vårt standardsortiment - tveka inte att höra av er för att veta när just Er favorit kommer.

På Vete & Wiener-sidan finns det klassiska sortimentet såsom wienerbröd, dansk 

wienerlängd, butterkaka, croissanter, kanelbullar

& smörbullar etc. Allt bakat på redigt smör med goda fyllningar. Detsamma gäller våra småbröd i form av vaniljhorn, cookies, hallongrottor m.fl.

Våra bröd

Nedan finns våra klassiska bröd men håll utkik för månadens bröd och bulle! Och givetvis erbjuder vi dagligen rykande färska bullar såsom Småfranska, Ostbulle, Mjuk Vallmo, Nissebulle, Levainfralla, Grahamsbräck, etc.

Special bröd

Ibland jobbar vi med nyheter som sticker ut lite. Vad sägs om härliga stenugnsbakade surdegsbröd såsom Korint/Choklad, Chili/Jalapeño, Müslibröd etc. Håll utkik!

Danskt rågbröd

Ett måste om du gillar ett bröd med både inslag av rågsurdeg, korn och olika fröer. Passar utmärkt till både sill & räkor.

Stenugnsbakad Baguette

Härliga baguetter, både på rågsurdeg eller levainsurdeg, perfekt till helgens buffé.  BESTÄLLNINGSVARA!!

Franskbröd

Ett klassiskt franskbröd med vallmofrö, Perfekt att rosta och avnjuta med en klick Duvanders sylt/marmelad.

Farfar Nisse

Det stenugnsbakade rågsurdegsbrödet med inslag av fänkål. Grymt till både fest & vardag och ett måste till julbordet.

No Gluten

Vårt mellangrova bröd som är bakat på surdeg av rismjöl och på mjöl helt fritt från gluten. Laddat med solrosfrön och pumpafrön.

Duvanders Levain

Bageriets eget stenugsbakade Levain. Klar framtoning av vetesurdeg Och den härligt kripsiga ytan.

Focaccia

Duvanders foccacia kryddat med oregano. Ett härligt saftigt brytbröd perfekt för partykvällen. Toppad med flingsalt/oliver.